Olie van Roos

Starterbundle

Starter-bundle

Wil jij jouw olie avontuur goed starten? Dan is de Starterbundle de beste keuze voor jou. Je schaft een diffuser met 11 breed inzetbare essentiële oliën aan. De oliën zet je in op gebied van: rust, ontspanning, slaap, focus, concentratie, huidverzorging, ondersteuning van je weerstand, rustige ademhaling, ontspanning van spieren en zo veel meer. 

De 11 breed inzetbare oliën op een rij

Start met jouw olie avontuur

Je start jouw olie avontuur met de aanschaf van de Starterbundle vanaf €199,-. Je kan kiezen uit 3 verschillende bundles:

Welkomstpakketje

Welkomst-
pakketje

Bij de aanschaf van een starterbundle ontvang je van mij een welkomstpakketje voor jouw beste start. Met informatie over het gebruik van de oliën uit de Starterbundle, rollers en meer om direct te starten met jouw olie avontuur.

Community

Je krijgt toegang tot de Blooming Blends community op Instagram, de grootst groeiende en leukste community van Nederland. Daarin krijg je elke dag inspiratie en informatie over de oliën, leuke lives om te volgen en kan je naar geweldige events toe.

Begeleiding

Het leukste aan mijn business is dat ik mijn members mag begeleiden op hun olie avontuur. Zo krijg je via de mail informatie gestuurd en is er plek in mijn whatsappgroep voor dagelijks contact met mij en andere members die allemaal hun liefde voor de oliën met elkaar delen.