Een natuurlijke wellness scan ontvangen? Dat kan met de iTovi scan.

Wat doet de scan?

Alles in de wereld heeft een energie en trilling. De iTovi scan kan deze trillingen meten. Door het doormeten van bio markers via de energiebanen in jouw lichaam ontstaat er inzicht welke gebieden (lichamelijk en emotioneel) extra ondersteuning nodig heeft om weer in balans te komen. Je kan het vergelijken met de techniek van een Fit bit.

Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet heel goed welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer in balans te brengen. Dus stel je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die dit kunnen verhelpen.

 Ik heb er ook nog een kort filmpje van gemaakt, klik hier om deze te bekijken.

Techniek

Door de combinatie van galvanische skin response (GSR), druksensor, temperatuur en bluetooth technologieën worden kleine veranderingen in de elektrische geleiding van de huid gemeten. Tijdens een scan reageert je lichaam op frequenties en analyseert de scanner welke oliën en producten overeenkomen om jouw lichaam weer in balans te krijgen.

Consult

Een consult duurt ongeveer 30 – 60 minuten. Je krijgt direct uitleg van de resultaten: een top 10 van oliën en producten.


Rapport

Vervolgens maak ik een rapport voor jou om de oliën en producten uit te lichten. De top 10 oliën en producten die jou goed kunnen ondersteunen zijn uitgewerkt.

Kosten

  • De kosten zijn €35,- voor de iTovi scan en het rapport
  • Bloomers (members Blooming Blends) betalen € 25,-
  • Bij aanschaf van een Starterbundle bij mij ontvang je de 1e maand een iTovi scan en rapport gratis
  • Organiseer jij thuis een informatieavond over essentiële oliën? De gastvrouw ontvangt de iTovi scan en het rapport gratis